X
X
Back to the top
X

Cum platesc?

Cum platesc?

Cum platesc?

Pentru a facilita procesul de comenzi pe site-ul nostru, am făcut echipă cu cel mai tare procesator de plăți online din România, PlatiOnline.

Pentru plata online cu cardul acceptăm cardurile Visa, Visa Electron, MasterCard și Maestro (inclusiv cardurile obișnuite de salarii).

PlatiOnline.ro funcționează prin sistemul autorizare/încasare, astfel:

Pe Eufonic.ro, după ce ai pus în coș tot ceea ce doreai și plasezi comanda, vei fi direcționat pe pagina securizată Plationline.ro, unde trebuie să introduci datele cardului → Plationline.ro verifică datele cardului și îți cere autorizarea plății prin sistemul de securitate sporită 3D Secure → de acolo, plata va fi autorizată prin 3D Secure → Suma este blocată în contul atașat cardului tău → Noi, în calitate de comerciant, suntem notificați că plata a fost autorizată → Cei din depozit procesează comanda în termenul afișat pe site → Coletul este preluat de curier, moment în care se trece la încasarea sumei blocate, integral.

În alte cuvinte, atunci când comanzi și autorizezi plata, banii din cont nu se iau direct, ci sunt blocați până în momentul în care comanda este confirmată de noi și predată curierului. Acest lucru este certificat de dovada predării către firmele de curierat.

Dacă însă nu dorești să folosești un card, plata se poate efectua și în sistem ramburs. Atenție, însă! Sistemul ramburs e disponibil doar pentru comenzile prin firmă de curierat, nu și atunci când vrei să optezi pentru sistemul de ridicare în pachetomatele.

În cazul în care survine o problemă și nu putem onora comanda, te vom notifica de acest lucru. Această situație atrage după ea procesul de deblocare a sumei. Conform legislației actuale, aceasta durează între 1-30 de zile.

Informații detaliate privind sistemul securizat al procesatorului nostru de plăți găsești chiar pe site-ul lor, PlatiOnline.ro.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele Eufonic.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Eufonic este magazinul tau cu discuri de vinil infiintat in Timisoara.

Date de contact

[email protected]
(+40)723 050 729

© Copyright 2020 - 2021 - EUFONIC -  Magazin online realizat de Webdesk Agency

0:00
0:00