X
X
Back to the top
X

Cum comand?

Cum comand?

Cum comand?

Ne bucurăm că ne întrebi! Procesul e unul destul de simplu:

Din moment ce ai ajuns în magazinul nostru virtual, probabil că te-a atras unul dintre obiectele pe care le-am afișat. Contează mai puțin că e single, EP, LP sau album. În lumea audiofilă, un astfel de obiect muzical se numește un release (ca substantiv, în engleză cuvântul are și sensul de obiect publicat – carte, CD audio, film pe Blu-ray etc.).

Ei bine, după ce ai introdus în coșul virtual câte release-uri dorești să le asculți la pick-up, vine momentul în care finalizezi comanda.

În cazul în care ești un client sau o clientă nou(ă), este necesar să introduci datele tale pe care dorești livrarea, așa încât să știm unde s-o trimitem. Sunt chestii standard, așa că nu te speria: nume, adresă, număr de telefon. Lucrul ăsta va genera, la finalizarea comenzii, o parolă pe care ți-o trimitem pe e-mail și cu care te poți loga data viitoare.

Cazul de mai sus se aplică clienților deja existenți, moment în care trebuie doar să te autentifici din link-ul „Dă clic aici pentru a te autentifica”, de deasupra formularului pentru clienți noi.

Dacă dorești livrarea la o altă adresă, acest lucru este posibil după bifarea căsuței din stânga întrebării „Livrezi la o altă adresă?”, aflată la dreapta formularului pentru detaliile de facturare.

În secțiunea următoare poți verifica din nou comanda. Dacă totul este în regulă, te invităm să selectezi metoda prin care dorești să faci plata. Așa cum descriem pe larg în secțiunea „Cum plătesc?”, aceasta o poți efectua fie în siguranță, în avans (prin card de debit ori credit), fie în sistem ramburs (plata la primirea coletului).

Tot ce rămâne de făcut e să bifezi că ești de acord cu termenii și condițiile de comandă.

Apoi rămâne ca noi să confirmăm comanda și s-o livrăm și… Gata! În câțiva pași simpli, release-urile tale preferate vor fi pe drum!

Eufonic este magazinul tau cu discuri de vinil infiintat in Timisoara.

Date de contact

alexandru@eufonic.ro
(+40)723 050 729

© Copyright 2020 - 2021 - EUFONIC -  Magazin online realizat de Webdesk Agency

0:00
0:00
Select your currency
RON Romanian leu
EUR Euro